Осінь хороших справ: Nutritive взяв участь у благодійному маркеті українських виробників Sense of Bravery

Осінь хороших справ: Nutritive взяв участь у благодійному маркеті українських виробників Sense of Bravery

Nutritive Cosmetics порадували киян та гостей столиці косметикою та заодно допомогли збирати кошти на благородну справу.

9-10 вересня 2023 року наша команда взяла участь у першому благодійному маркеті українських виробників Sense of Bravery, що пройшов у Sense Hub Kyiv на вул. Ярославів Вал, 7.

Організатори заходу - команда Made With Bravery, Sense Hub та фонд “Сміливі” - запросили представників українського бізнесу та митців для проведення двох благодійних ініціатив:
  • ініціатива волонтерок-айтішниць із забезпечення українських захисників одним з найдешевших та найефективніших способів врятувати життя на лінії вогню - «зубатими лопатами»;
  • збір коштів на відбудову школи у Харківської області, яка постраждала внаслідок російської агресії.
Ми також не могли не підтримати наших давніх партнерів Made With Bravery. Зокрема на благодійній лотереї розіграли наш Secret Box.

Організатори планують продовжити проект. Тому стежте за нашими анонсами на сторінках брендів Nutritive Cosmetics у соціальних мережах.

Долучитися до доброї справи можете і ви. Нагадуємо, що на сайті Nutritive можна придбати благодійну листівку, гроші від продажу якої підуть на допомогу дітям, які потребують особливої уваги внаслідок війни.
Назад до блогу