Nutritive стали партнерами благодійного фонду “СОС Дитячі містечка”

Nutritive стали партнерами благодійного фонду “СОС Дитячі містечка”

Ми не дуже полюбляємо вихвалятися нашими благодійними справами. Бо звикли  робити добро не напоказ, а від душі. Але про цю співпрацю хочемо розповісти, адже знаємо, що серед наших шанувальників чимало людей із добрим серцем.

Влітку Nutritive став партнером благодійної організації “СОС Дитячі містечка” в Україні. Ми дізналися, що серед проектів є дитячий кемп психологічної підтримки «Маячки» на Закарпатті. У цьому таборі відпочивають маленькі українці, які потребують особливої підтримки. Серед них:
  • діти з деокупованих територій;
  • діти з родин ВПО;
  • діти військовослужбовців та волонтерів;
  • діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу;
  • діти опікунів і усиновителів;
  • діти, які проживають на території, де ведуться активні бойові дії;
  • діти з інвалідністю, особливостями розвитку.
Благодійна організація запропонувала нам також підтримати дітлахів маленькими сюрпризами. Звичайно, ми не змогли залишитися байдужими. Наш бренд сучасної натуральної косметики Lapush передав малечі косметичну продукцію. Загалом 342 засоби, що розподілили між учасниками четвертої зміни. І трохи залишили для іменинників у майбутній зміні.

"Діткам дуже сподобалися парфуми, гелі, скраби. Найбільш ходові бальзами для губ. Завжди потрібні гелі, шампуні, антиперспіранти. Загалом усі були щасливі отримати приємні сюрпризи", -  розповіли куратори проекту.
І, звісно, що на цьому ми не зупинилися.

Долучитися до доброї справи можете і ви

Nutritive запускає благодійний проект - “Звичайна листівка з важливим посланням”. Ми  віримо, що навіть найменший жест може внести великий внесок у позитивні зміни.

Купуючи цю листівку, ви стаєте не тільки володарем дивовижного шматочка мистецтва, а й частиною чогось більшого. Кошти від продажу будуть передані на підтримку маленьких українців, які потребують допомоги та особливої уваги внаслідок війни. Проект реалізується за сприяння Міжнародної благодійної організації “Благодійний фонд  “СОС Дитячі містечка” в Україні.

За вашим бажанням ми можемо на листівці написати привітання чи якийсь месседж. Привітай близьку людину - та зроби добру справу.

Дана листівка - це оригінальний витвір мистецтва і розповсюджується лише компанією Nutritive Cosmetics.
Назад до блогу