Nutritive - Боротьба із пластиком

Nutritive - Боротьба із пластиком

Краса врятує світ. А упакування від неї - погубить.

Саме так вирішили вчені, що вивчили статистичні дані по зробленому у 2015 році не волокнистому пластику. Виявилося, що 42% - це саме упакування готової продукції. А це, на секундочку, - 52% взагалі всього пластикового сміття. Тобто більша частина.

За рік на планеті з'являється 300 мільйонів тонн нового пластика. І чималий відсоток припадає на упакування для косметики - всі ці барвисті коробочки, тюбики, флакони ...

Що ж робити?

Ми виробляємо екологічно чисту продукцію не для того, щоб посилювати проблеми навколишнього середовища. Nutritive не може змінити весь світ ... Хіба що потроху, почавши з малого :) І ми почали ...

Це вже перемога

Так, тут є, чим пишатися. Нам вдалося налагодити виробництво так, щоб на виготовлення упакування використовувався перероблений харчовий пластик.

Уявіть тільки:
1 пляшка з-під молока = пара коробочок для крему = флакон для натурального шампуню
Купуючи таку продукцію, ви піклуєтеся не тільки про себе, а й про планету, зупиняючи появу зайвого пластика.
Рахунок одиниць пластикової тари, які були нами перероблені з моменту запуску виробництва, йде на тисячі. Страшно уявити цю купу пластику на узбіччях доріг або міських звалищах.

Пластмасовий маленький світ

Гірко визнавати, але більша частина пластикових виробів закінчує свій шлях саме так, і це ще не найстрашніший варіант.
Пластиковими відходами засмічені ліси та океан: риби вмирають, проковтнувши яскраві уламки; птахи гинуть, заплутавшись у поліетиленових пакетах.
Звалища переповнені та витісняють мешканців прилеглих районів, роблячи їх життя нестерпним.
Те, що було покликане зробити життя комфортним, вбиває все живе навколо.
Світ перетворюється в гору пластика.

Що нас очікує?

Саме думки про майбутнє змусили нас задуматися про ребрендинг. Ми вирішили: компанія, яка дотримується екологічно усвідомленої стратегії, автоматично накладає на себе зобов'язання. Зобов'язання піклуватися про безпеку не тільки продукції, але і самого виробництва.
Кожен крок нашої діяльності повинен доводити, що нам не байдуже, в якому світі ми живемо і що залишимо нашим дітям. Адже турбота про людину передбачає збереження здорової, не зіпсованого середовища навколо нього.

Збереження планети чистою.

Ось чому ми стільки уваги приділяємо випуску пакування з вторсировини: вона не погіршує екологічну кризу, пов'язаний з надлишком пластика.
Коли мова йде про пластик, то правильний шлях лежить не в створенні нового, а в умінні застосувати те, що вже є.

Розмикаючи коло

Кілька місяців пішли на дослідження і розрахунки, але ми добилися свого: тепер компанія Nutritive використовує у виробництві упакування які частково складаються з переробленого пластику.
Застосовуючи вторинну сировину, нам вдалося розірвати замкнене коло і зробити свою продукцію дійсно екологічною у всіх сенсах.
Ми щиро сподіваємося на підтримку наших покупців і просимо не викидати використане упаковування з-під продукції разом з іншим сміттям. Надсилайте флакони та тюбики в спеціальні контейнери для пластику, щоб вони знову знайшли нове життя вже у вигляді інших важливих і корисних речей, нехай і не мають відношення до косметики.

Захистимо планету разом!

Назад до блогу